Naar de pagina-inhoud

Moneybird WP


Ondernemen. Zonder de boekhouding is het al uitdagend genoeg. Gelukkig bestaat Moneybird! En nóg fijner: je kunt jouw WordPress website daar aan koppelen! Facturen en offertes automatisch aan laten maken bij een aanschaf in je webshop of invullen van je formulier levert jou een hoop rust en tijd voor zaken die jou juist geld opleveren.

Moneybird WP is een plugin dat meerdere plugins tegelijk koppelt aan jouw Moneybird administratie. Zo hoef je maar eenmalig een licentie aan te schaffen en kun je de vruchten plukken voor meerdere plugins. Een allround oplossing!

WooCommerce


Niets zo irritant als alle aankopen in jouw webshop ook nog eens handmatig in je boekhouding ingevoerd moeten worden. Zelfde voor als je jouw WooCommerce webshop gebruikt als front voor offerte-aanvragen. Het scheelt behoorlijk wat tijd als offertes of facturen rechtstreeks in Moneybird worden aangemaakt, al dan niet klaar staand zodat jij ze kan perfectioneren alvorens ze naar je (potentiële) klant te sturen.

Gravity Forms


Ontzettend uitgebreide formulieren kunnen ermee gemaakt worden, dus ook de meest geweldige offerte-aanvraag formulieren. Of toch ook de mogelijkheid de bestelling gelijk te plaatsen? De feed-optie van Gravity Forms is behoorlijk veelzijdig.
Wil je offertes aan laten maken? Facturen? Of allebei, op basis van een bepaalde selectie in het formulier? Het kan allemaal!

Easy Digital Downloads


EDD is populair onder de developers door de Software Licensing extensie. Wil jij je plugins / thema’s verkopen en gelijk de facturen in je administratie, om ook daar zoveel mogelijk te automatiseren? Moneybird WP doet het voor je!

Ontwikkelingen van de plugin

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de plugin? Volg dan de kaart op Trello! De grote veranderingen worden natuurlijk ook in de nieuwsbrief genoemd.


Moneybird WP is een product van Onexa, Moneybird zelf zal hier dus geen ondersteuning op geven.

  • 1 jaar updates & ondersteuning

  • 1 jaar updates & ondersteuning

  • 1 jaar updates & ondersteuning

Kopen

Ontzettende autodidact. Begonnen met HTML in 2001, PHP in 2004. Een eigen CMS geschreven in 2008. Bij voltooiing echter besloten toch voor een open-source oplossing te gaan: WordPress. Geen moment spijt van gehad.


Helaas, er zijn geen gerelateerde downloads gevonden.


*