Of je nu een eenpitter bent of een groter bedrijf runt, je wilt jezelf – en je bedrijf – graag een professionele uitstraling geven. Een van de dingen die hierbij helpt is een eigen domeinnaam voor een website. Een website gehost bij gratis webhosts, of die gebruik maken van de ruimte van je hostingprovider, stralen nu eenmaal die professionaliteit niet uit.

Wat jammer is, is dat veel mensen niet nadenken over het e-mailadres dat ze uitgeven. Er wordt dan al snel gestrooid met de Het Net, KPN, Planet, Ziggo etc. e-mailadressen. Tuurlijk, je klanten mogen best weten dat jij ook maar een mens bent, maar vergeet niet dat mensen ook snel een oordeel hebben over bepaalde internetproviders (en/of hun klanten) en dit beeld dan ook op jou wordt gereflecteerd.

Daarom kun je beter een e-mailadres gebruiken dat aansluit op je eigen domeinnaam. Want zeg nou zelf, wat staat nu beter: jansen@provider.nl of t.jansen@jansenproducties.nl?

Een eigen domeinnaam hoeft overigens ook helemaal niet zoveel te kosten. Er zijn hostingproviders die je een aparte rekening sturen voor het registreren van de domeinnaam en voor het gebruiken van de domeinnaam voor het e-mailverkeer. Maar dit is iets wat lang niet alle hostingproviders doen. Daarnaast lopen de kosten voor het vastleggen van een domeinnaam erg uiteen. Vergeet dus niet om zeker even rond te kijken als je je eigen domeinnaam vastlegt (wat hier allemaal wel/niet bij is inbegrepen) en let ook zeker op de prijs per aanbieder.

Deel Tweet Deel Deel

WooCommerce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content