Save Your Last Message had een website moeten worden maar men hun "laatste boodschap" op zou kunnen slaan. Dit kon in video- en/of tekst formaat. Nadat een gebruiker van SYLM zou komen te overlijden zou de opgeslagen boodschap worden verzonden naar de nabestaanden (deze gegevens werden ook opgegeven in de account).

Save Your Last Message had een website moeten worden waar men hun “laatste boodschap” op zou kunnen slaan. Dit kon in video- en/of tekst formaat. Nadat een gebruiker van SYLM zou komen te overlijden zou de opgeslagen boodschap worden verzonden naar de nabestaanden (deze gegevens werden ook opgegeven in de account).

Ik was verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van de website. Helaas is het project nooit van de grond gekomen.

Maatwerk registratieformulier

Door middel van een maatwerk registratieformulier was er complete controle over hoe de registratie (en aanmaak van de sub-blog) werd afgehandeld.

WordPress plugin

Iedere registratie zorgde voor de aanmaak van een sub-blog. Bij het inloggen op de eigen omgeving kon er een ‘laatste bericht’ (tekst & video upload, dit laatst met behulp van ffmpeg) en tot 3 ontvangers worden opgegeven / bewerkt.

Voor marketingdoeleinden wilden ze vanuit Save Your Last Message graag de mogelijkheid om deze sub-blogs van tevoren te genereren en de inloggegevens hiervan kunnen exporteren om te kunnen verspreiden. De plugin hiervoor heb ik uitgebracht onder de naam ‘Add promotional blogs‘.

Een website voor je onderneming hoeft geen fortuin te kosten en er lang op wachten is ook niet nodig!

Skip to content