Moneybird WP

Fotografie door .

De nieuwste artikelen rechtstreeks in je inbox?

Moneybird WP


Ondernemen. Zonder de boekhouding is het al uitdagend genoeg. Gelukkig bestaat Moneybird! En nóg fijner: je kunt jouw WordPress website daar aan koppelen! Facturen en offertes automatisch aan laten maken bij een aanschaf in je webshop of invullen van je formulier levert jou een hoop rust en tijd voor zaken die jou juist geld opleveren.

Moneybird WP is een plugin dat meerdere plugins tegelijk koppelt aan jouw Moneybird administratie. Zo hoef je maar eenmalig een licentie aan te schaffen en kun je de vruchten plukken voor meerdere plugins. Een allround oplossing!

WooCommerce


Niets zo irritant als alle aankopen in jouw webshop ook nog eens handmatig in je boekhouding ingevoerd moeten worden. Zelfde voor als je jouw WooCommerce webshop gebruikt als front voor offerte-aanvragen. Het scheelt behoorlijk wat tijd als offertes of facturen rechtstreeks in Moneybird worden aangemaakt, al dan niet klaar staand zodat jij ze kan perfectioneren alvorens ze naar je (potentiële) klant te sturen.

Gravity Forms


Ontzettend uitgebreide formulieren kunnen ermee gemaakt worden, dus ook de meest geweldige offerte-aanvraag formulieren. Of toch ook de mogelijkheid de bestelling gelijk te plaatsen? De feed-optie van Gravity Forms is behoorlijk veelzijdig.
Wil je offertes aan laten maken? Facturen? Of allebei, op basis van een bepaalde selectie in het formulier? Het kan allemaal!

Easy Digital Downloads


EDD is populair onder de developers door de Software Licensing extensie. Wil jij je plugins / thema’s verkopen en gelijk de facturen in je administratie, om ook daar zoveel mogelijk te automatiseren? Moneybird WP doet het voor je!

Ontwikkelingen van de plugin

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de plugin? Volg dan de kaart op Trello! De grote veranderingen worden natuurlijk ook in de nieuwsbrief genoemd.


Moneybird WP is een product van Onexa, Moneybird zelf zal hier dus geen ondersteuning op geven.

562

Veel gestelde vragen over Moneybird WP :)


Waar kan ik mijn administratie ID vinden?

Wanneer je bij Moneybird inlogt, wordt je doorgestuurd naar je Moneybird Dashboard. Wanneer je meerdere administraties beheert met je inlog, wordt je gevraagd om te kiezen welke administratie je openen wilt. De betreffende administratie ID vind je daarna in de URL: https://moneybird.com/{administrationid}

Kan ik deze plugin gebruiken met de gratis versie van Moneybird?

Ja hoor. Houd er echter wel rekening mee dat je account dan beperkt is tot het aanmaken van 3 facturen per maand. Wanneer je aan de max zit voor die maand en de plugin probeert een nieuwe aan te maken, dan krijg je te maken met fatale fouten.

Kan ik verschillende administraties tegelijkertijd koppelen?

Nee. Zodra je Moneybird WP met je Moneybird account hebt gelinkt en de administratie ID hebt opgeslagen, zal de plugin gelinkt zijn aan die betreffende administratie.
Wil je graag verschillende ‘bedrijven’ (handelsnamen) binnen dezelfde installatie gebruiken? Dan raad ik je aan gebruik te maken van de Huisstijl-functie in Moneybird, je kunt verscheidene huisstijlen (& afzenderadressen) aanmaken binnen dezelfde administratie. De huisstijl/workflow kan wel per plugin integratie varieren.

Ik heb de plugin geactiveerd, maar hij doet niks!

Vergeet niet de plugins in kwestie ook te activeren. Niet alleen via de WordPress Plugins pagina, maar ook via de Moneybird WP -> Plugins pagina.

Kan ik nog steeds offertes en facturen via Moneybird zelf aanmaken?

Uiteraard! Deze plugin zorgt er alleen voor dat je voor zaken via je website (formulieren, webshop verkopen) niet ook nog de factuur handmatig toe moet voegen in Moneybird.

Kan ik deze plugin met WordPress Multisite gebruiken?

Zeker. De plugin kan ook netwerkbreed worden geactiveerd. Er zitten echter geen netwerkinstellingen bij. Je zult het dus per website in de multisite omgeving moeten configureren en updaten in de multisite-omgeving werkt nog niet.
Vergeet ook niet dat je alleen ondersteuning krijgt voor de sites waarop je een actieve licentie hebt geactiveerd.


Staat je vraag er niet bij? Stel ‘m dan via het ondersteuningsformulier!

Om voor dit product ondersteuning te krijgen, is een actieve licentie nodig. Voor die verificatie moet je eerst ingelogd zijn. Inloggen.

  • 1 jaar updates & ondersteuning

  • 1 jaar updates & ondersteuning

  • 1 jaar updates & ondersteuning


Wet Koop op Afstand
Op downloadbare content is de wet Koop op Afstand niet van toepassing. Het retourrecht is daardoor ook niet van toepassing.
Niet goed, geld terug
Krijg je de plugin niet werkend met jouw thema / plugins? Laat het binnen 30 dagen weten, dan kunnen we samen naar een oplossing kijken.