Ik geloof dat ik sinds ergens in 2014 of begin 2015 eigenlijk geen WordPress opdrachten heb uitgevoerd inderdaad. Uiteraard wel voor mijn eigen websites (en KROOST), maar inderdaad niks voor opdrachtgevers. Niet omdat ik de werkzaamheden niet leuk meer vond, ik vond alles er omheen niet leuk meer. Althans, niet zoals ik het toen had opgezet.

Ik heb al jaren grootse dromen, wénsen voor mijn toekomst. Ik zag ze altijd als een aantal losstaande zaken, met mij als gemene (lieve 😉 ) deler. Begin dit jaar begonnen de verschillende zaken naar elkaar te schuiven en werd me ook eindelijk duidelijk waarom ik een deel van die zaken al die jaren niet los kon laten. Wat mijn visie voor (onder andere) mijn toekomst is? Dat laat ik nu nog even in het midden. Er komt echter voor een deel wel zaken bij kijken die ook bruikbaar zijn voor buiten die visie. En dus ben ik terug. In a way.

Websites bouwen, ontwerpen etc. zoals ik voorheen deed ga ik niet meer doen. Daarvoor verwijs ik je liever naar professionals die er niet alleen heel bekwaam in zijn, maar daar ook hun plezier uit halen. Ik ga me vooral richten op plugins die ik straks voor mijn grotere geheel nodig ga hebben en ook bruikbaar zijn voor anderen.

De eerste nieuwe plugin: Moneybird WP

Ja, ik heb toestemming gevraagd aan de mensen bij Moneybird of ik de naam en ook hun logo/beeldmerk mag gebruiken (en gekregen 😉 ).

Het eerste dat hieronder valt is mijn Moneybird WP plugin. Een plugin waar nu de basis van staat (integratie met WooCommerce, Gravity Forms en Easy Digital Downloads) en ik nog veel meer plannen mee heb. Wil je dat een beetje in de gaten houden? Dan is de nieuwsbrief uiteraard een goede plek. Je kunt ook de Trello kaart volgen 🙂

Dus ja, de WordPress Diva is terug! 🙂

Deel Tweet Deel Deel

WooCommerce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content